MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Tuesday, February 2, 2010

yaa.my bad.i'm sorry.

in da name of Allah da most gracious and da most merciful

only one thing.
beri saya peluang untuk jelaskan apa yang saya rasa pada mereka.

mereka = yang ada kat rumah, kolej..merata-rata dunia.

saya perlukan seseorang.untuk berceritera sepanjang hari.
sebab tangan dah tak berdaya untuk menaip.

tapi saya tahu.ini cuma mimpi, yang tak akan jadi realiti.

*****************************

malam tadi bufday wan.yup, saya seronok.
tapi.saya rasa serba tak kena.

saya malu dengan apa yang terjadi.
kenapa saya tak menghalang?

okay.maybe no more campak tasik afta this.

part main kotor - kotor tu..
takat calit cake sikit2 tu boleh kan? HEHE

kawan-kawan.saya minta maaf.

-untuk awak.i'm pretty sure that u know,, i'm talking bout u dear.saya akan tetap support awak even apa yang terjadi-






"cinta dan benci.cintailah orang yang kau kasihi itu sekadarnya belaka.barangkali ia akan menjadi orang yang engkau benci satu hari kelak.juga bencilah orang yang kau benci itu sekadarnya saja.barangkali, ia akan menjadi orang yang kau suka satu hari nanti"
hadis riwayat Tirmizi.



25 comments:

ARC™ said...

hmm
kes aku
bila aku jelaskan apa yang terbuku di hati, orang buat taik hak3

xcaye tgk fb

-li.zue- said...

tapi.. kalo simpan lelama kat hati..
bley meletop jadi fireworks! hoho

wa dah tawar hati nak bukak fb lah bro. =(

nwahdaty91 said...

t'pinga2..
xpaham cter..
pe cerrr nih..huuhh~

hBz said...

setakat calit2. nothing la. the power in ur hand!~~,

Afifah Kamarudin said...

puthang syg....i m here next to u...ak sdia mndgr,mybe pe yg terjadi smlm tu jd pengajaran utk sume...mybe de hikmah disebalik ni....it s not ur fault,it s everyones fault!sorang wat kte sme2 tnggungjawab...

oranglidi said...

-untuk awak.i'm pretty sure that u know,, i'm talking bout u dear.saya akan tetap support awak even apa yang terjadi-

ok.

-li.zue- said...

wahdaty.
tak paham? HEHE

aku pun lepas baca 18 kali baru paham. xD


HBZ..
yeah.terbaeekk!
calit2..jilat.celup.
dah mcm oreo sengeng.haha

-li.zue- said...

si kecil syyygg..

yup.a history to remember.
tapi.tak suka situation camni weyy..
macam ada yang tak kena.
tegang semacam! -_-"


lidi man.
nasib baik lu dah reti membaca...
tak sia2 wa tulis ayat tu. =))

Frodo Baggins said...

>>___<<

xleh blah arr lidi
agaggagagagga ~

ru okie dear?
wa rela u calit cake kat muka i
hehehhehe .. stay cool li.zue
big hugz

jane said...

lizue..

huhuhu
hanya kau tahu apa yg kau rasa..
pepun, mg kau kau tabah ok..

Sakit… tahanlah selama mana kau menginginkannya tp jgn biarkn ia menghiris luka kau sedalam-dalamnya..

paham nape kau sedih bc entry aku skng
huhu

tke care ok;)

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

kalau kau perlukan aku utk berbicara..sebut nama aku nam blas kali..aku akan ada di kanan kau nanti...try la...

oranglidi said...

wa x paham pn sbenanye. macam berkenan je ayat tu. tu yang wa cakap ok. hehehe

eyes143.. said...

luahkan je ap yg tebuku dlm aty..
da smpai masa kita jaga aty sndiri plak.. :)

chill up!

-li.zue- said...

ferodo..

lidi memang..naseb bek wa memahami.
ahahaa

calit cake? taik lembu xnk skali? =p
wa..hurm.sedang berusaha melihat google map.
mencari2 jalan pulang untuk kembali normal.
thnx ferodo!!
wa kasi big..big..big hug balek. =]

-li.zue- said...

jane...

"Sakit… tahanlah selama mana kau menginginkannya tp jgn biarkn ia menghiris luka kau sedalam-dalamnya.."


macam dah terhiris sikit2 kot.

tengs jane! lap u!

-li.zue- said...

alvin takde rumah 8 juta.

alvin takde rumah 8 juta.

alvin takde rumah 8 juta.

hurm..dah 166 kali dah sebut ni.
kat sebelah wa, cuma ada dinding.
adekah alvin = dinding?

owh.itu yg kita tak tahu.ngeh3x

tengkiu alvin! =]

-li.zue- said...

lelidi..

sekilas membaca comment mu..
wa dah boleh agak. xD

anin..
tapi.bukan dgn sume org kita boleh buat cmtu. =(

seKut taWar said...

aku nk ckp chill up...

kalo ko still down,sila amik air semayang:)

Dak Wan said...

Kengkadang bergurau terlebey sudey... yg penting? Masih lagi memaafkan, kerna hidup can't be too serius.

arryani said...

Nak main campak2 atas kek pun buleh..

lagik best..

sambil menyelam, melantak kek sekalik!!aaagaga

-li.zue- said...

sekut...

thnx2!! wa rasa maybe yg tu paling terbaeek.

dak wan..

yup.sedangkan nabi ampunkan umat kan?

arryani..

tu namanya aktiviti berpakej 2 in 1! =]

uar_nee said...

erm
aku bce 20 kali pon tak phm zue
aku tder gene paham2 bende pelik2
so
if u dont mind,care to spill?

-li.zue- said...

cik waneee.
hehe xpe sayang.

let bygone be bygone.
dah tak rasa macam nak bercerita.xD

benda pelik2? ahahaa
tu namanya seni.

nway.thnx!

seKut taWar said...

~^.^~

-li.zue- said...

*_^

Sign by Danasoft - Get Your Sign