MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Saturday, February 6, 2010

goyang kaki dan tangan.[updated]

in da name of Allah da most gracious and da most merciful



this entry has been removed by the author.
















HAHAHA. xD

-tak sempat nak naik tarikh diari elektronik. sangat sibuk. dua hari kelas dengan Miss Anum berturut-turut-
-wa nak balik rumah. mahu beli baju untuk Malam Emas PASUM. Siapa mahu taja duit untuk wa beli baju? wa bagi hadiah choki-choki-
-um hilang punca air sepanjang dua hari lepas. urrggghhhh. sengsara! tapi, terima kasih kepadaNya, nasib baik dah ada semula.kalau tak, sukasuki ja wa lepak plus bermalam dekat kl sentral or pasar seni nanti.HEHE-
-kalau ada sumur di ladang.boleh kita tumpang mandi.kalau ada umur yang panjang.boleh wa gosok gigi guna ubat kayu sugi[sugi ni baru lepas kena potong..thnx lelidi.hoho] kita jumpa lagi-
-salam sayang-

*kris allen datang mid isnin ni.siapa-siapa yang pergi.tolong cakapkan, awek dia..hanglizue kirim salam miow..miow.tq!*

15 comments:

oranglidi said...

hahaha. um xde air? paip bocor kott.

[perkataan sugi tu lu lupa nak potong skali.]

takyah la pakai grand2 sangat malam emas tu.. pakai emas dahla.. kate malam emas. hahahaha

-li.zue- said...

tangki berlobang kot~
terus kontang.

AHAHAHAHAHAHA
*gelak cover malu.
tak perasaan plak terlupa nak potong..-_-"

tak2.wa takkan pakai grand2 punya..
paling2 pun..
mini skirt macam jennifer lopez.
KAHKAHKAH =))

ainazirah said...

klu ko pki mini skirt mmg aku blackmail ko pastu

HAHAHA

-li.zue- said...

surat hitam??


alamatnya lepas malam emas,
aku tumpang kapal kargo hijrah pergi afrika lah..
janji dapat lari daripada ko. =))


insyaAllah ecah..aku waras lagi ni.hehe

ARC™ said...

aku nak sapot aku nak sapot!
dalam mimpi!wahahaha

zzzz

hafizmohamad said...

asal kay ats tue die ckp entry da drmove?

seKut taWar said...

PASUM?


nape ramai sgt bdk blogger nie pandai2 hah?


wa jeles!

sila pakai baju melayu telok belanga

kamu pasti menawan

-li.zue- said...

ARC..

yeay!! happy.happy.
*sambil ngigau. ahahaha

ceyt.dlm mimpi eyh..
malam ni wa dtg kaco lu..HOHO

-li.zue- said...

beego.

itu namanya ngegeh.
dongeng je tu.aku sendiri yang tulis! HEHE


beskut.

pandai amendenya.wa masuk situ pun sebab luck.
sila jgn ngengada nak jeles sebab sume orang sama je pandainye!

baju melayu teluk belanga?
wee.pastu kasi pakai songkok tinggi.
ensem wa malam tu! nk jd date wa tak?
ahahaa

eyes143.. said...

lu mandi ke idak neh.. heh..

-li.zue- said...

soalan sensitip....

ahahaha


mandi2.jangan riso..
wa merantau sampai shah alam ntuk cari air.

Wanie-san said...

iksh...
air xde?xpe...pkai febrez byk2..
nnt ilang la bau habaq..huhu

-li.zue- said...

febreze?
xpe.wa kasi rendam dalam softlan je terus.hehee

touyakaruma said...

Nanti dulu klu hilang punca air sepanjang dua hari lepas . Apakah anda tidak mandi ?

-li.zue- said...

pehhh.soalan cepumas ler touya!
ahaha
baiklah.jawab dengan jujur. =))
hari pertama, mandi package 2 in 1.
second day, wa mandi je,kerana berjaya mendapatkan sumber air di shah alam.hehe

Sign by Danasoft - Get Your Sign