MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Thursday, February 11, 2010

sila senyapkan diri.

AMARAN : entry berunsur ganas.jangan baca sebab merbahaya.[ayat macam gampang]


kau.
aku dedicate ini khas untuk kau.yup.aku tahu keberangkalian untuk kau baca entry ini adalah 0.05%.
argh.straight to da point.
apa hak lu bai nak sound plus sembur member gua??
lu ingat senang ke nak buat arrangement table.
weyh.bukan meja lu sorang lah bai yang kena anjak.
kan ke dia anjak ke depan.bukan ke belakang.dats mean,baguslah kan??
itu pun tak puas hati lagi?
*angkut meja letak atas stage baru tahu.HEHE
dahlah bukan sukasuki pun nak anjak.anjak untuk kebaikan.nak kasi muat semua orang dalam hall tu.
diingatkan.untuk kebaikan bersama yaa!
member wa tu dahlah penat.macam-macam hal nak kena handle.
adoi.bertimbang rasa sikitlah weii.
janganlah nak sellfish memanjang.cuba sellcrab..or sellprawn sekali-sekala.
banyak hal lagi member wa nak buat daripada fikir pasal meja lu sorang.
kambing dia belum bagi makan.sesi bergambar untuk cover girl majalah dangdut lagi.bisnes jual belacan..ops.contact lenses dia lagi.tarian lagi.jadi bibik aku pun tak settle lagi.banyak weii. HEHE.dongeng.dongeng.

maaf.agak emo di sini.dan agak berat sebelah sebab wa hanya dengar cerita daripada sebelah pihak.
tapi.wa memang memahami member wa sebab kitorang plus, member-member lain yang sama-sama tak tido malam buat arrangement table untuk 1000+ pelajar.
ehem2.bukan nak mengungkit yaa.fakta bukan auta.weee. =p

kalau tak paham apa-apa.jangan bising-bising!!
hentikan spekulasi dan kontroversi.
mari bersama tingkatkan prestasi! HEHE

okay.okay.tarik nafas.lepasssss.
taaaaarrrik.lepasssssssss.
woi.jangan lepas ikut bawah!

tak baik marah-marah.ngeee.tak apa.benda-benda macam nilah akan membantu untuk kita membesar.dan terus membesar!! =]


-yup.hidup tak selalunya indah.kita yang merancang.Dia yang menentukan.-

*buat awak.hehe sila tabahkan diri! nak aku nyanyi lagu jika kau fikirkan kau boleh?? HOHO tapi.yelaa.aku tahu.mesti tak boleh beat dangdut kau.hahahahahaa =))*

ini kisah benar,[malam emas] *sila buka blog shaza.
tapi.diingatkan.anda mungkin keliru kerana entry aku dan beliau adalah berlainan.ngeee.

----------------------------------------------

follow this step.hold your mouse..then, scroll ke atas.atas lagi..haa lagi sikit.nampak tak? tak nampak pendek umur.kehkeh haa.tanyalah apa-apa kat situ.insyaAllah wa jawab.kalau tak nak tanya.kasi duduk diam-diam.




17 comments:

oranglidi said...

ish3.. ganas gak lu kadang2

-li.zue- said...

HEHE

kadang-kadang.
jarang-jarang... xD

*nasib minah tu tak kena flying kick jaa.

Koyuki said...

sembur jer depan2...
padan muka beliau

fee. said...

haiii cepat ar habis mlm tu,
shuh shuh heeheh

-li.zue- said...

yuki.

wa nak sembur air macam bomba buat tu lah.
mengancam sket! hehe


fee.
huhu tak sabar untuk malam tu.
few.mahu lupakan segala kisah tak best ini.
mahu enjoy!! hehe

eyes143.. said...

meh anin luku bdk tuh... brani tul nk kata gitu gini.. jum2 kita serang diaaaa...

hafizmohamad said...

haha.beego likes this:)

Afifah Kamarudin said...

sape yg sound uh!nk ak sepak bontot dia...bnyk lak songeh,,,

-li.zue- said...

anin.

yeah2!!
jom!!! ngeeee.
luku.luku.luku.kih33x
cam jahat plak bunyinya.

beego.
gud!! puthang likes this too.

si kecil..
adalah sorang budak ni.
saiko gaban.geram betul aku!
td tgk muka dia pun rasa cm nak lempang jaa..

desperate ruumate said...

haa, ni gua pun panas gak ni. gua rasa, isu meja tak perlu la nak heboh satu dunia an. naseb baik gak org bg dia duduk atas kerusi, sekali suruh bersila atas lantai baru tau. haa, makanlah kau dgn chopstick atas lantai.

ishh, aku panas betul lah.
*emo sekejap an.

btw, keep it up girl! lu org berjasa baii :)

tita

-li.zue- said...

makan dengan chopstick atas lantai???


AHAHAHAHAHAHA.

lu punya idea memang bernas lah tita! xD

wa rasa macam nak kasi suggest kat pengarah malam emas pasal suggestion ni.hoho

mekaseh.alaa,kitorg tl sket2 je pun.

Wanie-san said...

die xbuat mmg die byk complaint..suh die arrangement table 2 sendiri..tgk mcm mane..tula org ske ckp kepala lutut..

*ok..ak dgr dari pihat kamu saja...huhu*

-li.zue- said...

hehe.tulah pasal,
men aci redah jaa sesukahati kepala lutut die.

ahahaa.lawak lah ko ni.dgr jgn xdgr.keh3x

si dunat tersenyum said...

hari ni aku tak emo emo. hehe thanks to kawan kawan. hari ni saye tak sempat emo suma org tgh happy. saye pn tumpang sekaki. =))

-li.zue- said...

hoho.kak amalina happy hari ini.
how yeah!!
dangdut jom kak..??
HEHEHEHE

Rowena Chasez said...

aisehhh..
marah kat sape nie??
huhuuu~

-li.zue- said...

HEHEHE

marah takda.
geram jaa. =p

hurm.ada lah homosapien ni..
agak2 cam di luar batasan pulak die.
ngeeee.

Sign by Danasoft - Get Your Sign