MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Sunday, February 28, 2010

malam emas pasum - part 2!

in da name of Allah da most gracious and da most merciful



okay.baru dapat update blog.
wa agak kesibukan dua tiga empat lima enam hari ni.
total = dua puluh hari.
nak bersiar-siar makan angin dekat blog lain pun tak sempat.
nak kata sibuk study.jauh tong gas dari dapur.
nak kata berjoli jauh sekali! ahaha

dah tak ada perkataan cuti dalam dictionary hidup ni.
sabtu semalam pun,still ada class lagi. T-T

argh.wa dah emosi.tak nak memekak kat sini.

bagi peluang kat gambar2 ni bercakap seorang diri!! HAHAHA
habislah kau orang.nitemare wo~


yakuza table 38.ni semua diangkut oleh inche hisam ketika sesi beliau mahu memberi bunga ros putih kepada cik jimeng.



alia bersama-sama slurp.



with mister fikri and fahim.*psssttt.inche fahim.lawa baju! siapa tolong jadi penasihat pilih pakaian? ahahaha mengungkit jaa kerja.



pasangan pengantin jepun! hoho boss a.k.a apel dan ilah a.k.a keli. ittadakimasu!!



barisan ajk pendaftaran berkakilebar dan berdedikasi!


with aina! akak gorgeous. =]



yeah! slurp lagi."kenangan di kota iluminati" bak kata slurp.


alia dan manjung.princess and prince of da nite!
*wa dengar cerita..alia belanja rm 0.88 ja untuk malam tu and manjung pulak..baju ribu-ribu.hoho style lah weii*



i luv dis pic.style kan?? black and white.
"korang-korang[dengan nada beego] hehehehe ... korang nampak hensem dan cun lah malam tu!!"



with abuya a.k.a sahaq.band korang best weiii!



meja jiran.table 37! korang memang havoc. xD



makan BESAR.makan BESAR.makan BESAR.


JACKO a.k.a hazim!! dancer terbaek weyy. =]


okay.okay.yang ini.tak tahu pic siapa entah.boleh sesat sini! heh.semak ja.



dengan siapa lagi.kalau bukan abang long!! stage manager tuu.wuuu~


satu malaysia tak? hoho zuhair..zuhair.



akak amalina request malam emas buat lagi sekali.saya juga begitu! sebab..kita tak sempat ambil pic banyak2 kan? hehe mALAM BINA nanti.amacam?? kening2.kita balun habis yerk! untuk lebih banyak gambar sila ke blog.. beego . si kecil . fee .

okay.yang dah lepas tu..kira lepas.masa untuk study!! =D
selamat menjalani hari-hari yang ceria!

"kalau kita tak boleh nampak bodoh depan orang yang kita sayang,then depan siapa lagi? "
haaa.jawab.jawab.ambik kau! =))










12 comments:

Deeya Cantabile said...

i remember last quote tuh!
cte pisau cukur kn?

-li.zue- said...

yeah.baguih sista!! =D
ayat yang faqir cakap kat maya karin tu.ngeee.

Afifah Kamarudin said...

hahahaa,puthang hang jng nk dok pji lbey2...terangkt sume kain..

nawal said...

aah! cite pisau cukur!

-li.zue- said...

si kecil!

angkat kain?? woooo seksi u!!! AHAHAH

nawal.
thumbs up ma dear! ingat pun~ hehe

desperate ruumate said...

haha! arggh! bengang gua tgk gamba lu org bdk ab.
gua mmg nak request azilah buat mlm mas lg skali woh!
haha. ingat aa mlm bina nnt. haha. MALAM TEMPE. codo.

weh weh, gua ade kasi ayat ni kat sahaq kot, kalo kite tak boleh nak jiwang dekat orang yang kite sayang, then depan sape lg?
haha!

btw, esok test math lah! argghh

tita

-li.zue- said...

takpe.mALAM BINA a.k.a MALAM TEMPE!! make it real~ =D

woo.ko de kasi kat sahaq dah?
pehhh.bley jd penulis skrip lah ko~
wa pun rembat ayat ni kt dlm cite pisau cukur.AHAHA

owh..test math and CHEM!! kasi double..arghhhhhhh!!! =))

Ah Fatt said...

aku tertanya2 yang mana satu ko

-li.zue- said...

aku pun malu nak terjawab-jawab yang mana satu aku,haha

psstt.ah fatt.aku.yg ada pic sesat tu! jgn kecoh2 weyy.=))

Wanie-san said...

comei2 belako la!gempak nye dinner..hihi

nwahdaty91 said...

ppeewwiittt!!!..:)
hoho~

nwahdaty91 said...

ppeeeewiiiittt!!!..

Sign by Danasoft - Get Your Sign