MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Thursday, February 4, 2010

sila bagi title sendiri.


wa usha pendetik masa.pukul tiga pagi.jam biologi wa dah habis battery.tiap-tiap malam tak boleh tidur.rasa macam nak menggendut.

*****************

yang dulu datang, pun tak sembuh lagi. singgah lagi satu, tapi kali ini salah wa sendiri.dan yang terkini,gagal diberi konklusi.

3 in a row beb.dugaan hebat tahap petala kelapan buat wa dua minggu ini.

wa tahu.i'm too far away from Him.
owh.wa mesti cari jalan pulang.

*****************

tapi.wa dah makin stable ni.cuma kadangkala neuron menghantar sms twitter *baru style kat otak.

"aphal lu punya tahap kelegaan makin hari makin lambat ni..? bila mahu sembuh? telan panadol actifast 18 papan nak..?"

*****************

tadi wa sembang2 kencang dengan diorang.bukak fairy tales zaman tok kaduk.

in conclusion, antara perkara wa tak suka bila duduk hostel.

1-orang tinggal titanic dalam jamban toilet.heh.maw wa buat advertisement cam kat sekolah dulu kaa? "kalau tak reti flush, jangan berak!"
2-wa tak suka bila orang tak reti bersihkan balik tempat basuh baju.tinggalkan sahaja buih2 sabun.kalau ajak wa join parti buih takpa lah jugak.
3-tak suka jugak bila orang mandi dalam toilet. -_-" sila mandi di tempat yang disediakan yaa.

amacam? mahu duduk hostel dengan wa? ada berani?

HEHE sorry, banyak pantang larang warisan nenek moyang.itu yang wa jaa tak suka kot.lain orang, lain hari pantangnya.

*****************
"esok class macroecons pukul 8 pagi.kalau panjang umur,murah rezeki..baru aku pergi." kata li.zue dengan kacak bergaya.

ceyt.tak guna!!

okayy.till then.salam satu malaysia plus uganda.

-siapa ada num phone dr fadzilah kamsah..?-

-i'm tired to say i'm okay when actually i'm not-

*still tak dapat nak letak pic blogger tegar kat header. blogger.com memang nak kena pelangkung.dasar memerang masak lemang*

-attention : wa bukan baru lepas putus cintan lah last week.hehe tu semua barangkali kesan.akibat.impak lepas makan maggi cintan kot =))-


thanx untuk kentut-kentut saya di dunia maya dan realiti yang memberi sokongan moral.cheewaaahhhh.may Allah bless u. lap u!
kentut-kentut = kawan-kawan.

21 comments:

oranglidi said...

ha.. bagus la dah apdet.

"yang dulu datang, pun tak sembuh lagi. singgah lagi satu, tapi kali ini salah wa sendiri.dan yang terkini,gagal diberi konklusi."

-rilek2 la. kadang-kadang kita perlu melompat tiba-tiba kalau ditimpa musibag sebegini.

-lu layan lagu hujan ke?

-ape ke jenis orang tinggal taik dalam jamban? cis.

-ok, wa bagi tajuk entri ni: oranglizue.

-lu samakan wa dengan kentut? xpe2..

oranglidi said...

musibag tu ada macam musibah la.. cis. salah taip la plak.

Anonymous said...

HANG LI DI.





ehehehehee.

wa ngantuk.nanti dah bangun wa reply balek.

yg sememangnya hensem,
li.zue

oranglidi said...

haha. xpe. x kisah pun. rehatla scukupnya

uar_nee said...

haila zue..
mmg aku tanak duduk
satu asrama ngan ko
ade plak kawan kentut2?
nk bwat kamus baru lwn dewan bhs ke?
gune term yg diapprove ckup..

hafizmohamad said...

ouh kentut:)

-li.zue- said...

lelidi..

lompat?? hoho
wa ikot cakap lu.
tapi..kalo wa guna teknik cam lompat galah tu.agak2 roslinda samsu tercabar tak? =))

tapikan..tapikan lidi..
wa rasa kali ni,wa tak lompat kot.
wa nak fight to d end jaa!
*kasi angkut pompom gurl plz.

lagu hujan? yg menepati selera je kot yg wa lyn.hehe ngapaan?

oranglizue? HAHA
aisyh.hang li di.. hang li di..

mana ada samakan. lelidi mana boleh transform jadi kentut.
wa syg kentut wa! *ikhlas ni beb.

alaa.musibag tu.hurm..wa paham.wa tak blame lu.lu kan dulu suka skip kelas belaja menaep. xD

-li.zue- said...

wanee.

ececee. pentipu!!
tak nak duk satu asrama eyh?
habis tu yang aku jumpa kat hostel masa tahun 2007-2008 tu sape?
entiti ko? HAHA

bukan term yg penting syg.
keikhlasan dalam perhubungan tu yang utama.

alaa.best wat kentut2.cam macho je bunyinya!
belasah jelaa.atuk nenek zaman primitif dulu pun..main ikut suka ja letak nama kawan..teman ni.
kita just tambah lagi satu term lah.. HEHE

-li.zue- said...

albeegogo.

weee.kentut!!! *_^

fee. said...

weyh stuju bab titanic tu ohh
manusia skrg lagi xbertamadun dr org dulu!
haih -.-'

tlg weyh buat advertsmnt tu!

-li.zue- said...

ahahahaa
kau juga ada perasaan yang sama dengan daku rupanya. =]

mungkin.barangkali kita juga patut hadiahkan buku teks sejarah form 4 untuk mereka.
kasi belajar pasal tamadun! HEHE

okayy.maybe nanti aku buat.
guna adobe bley tak? ngee.

oranglidi said...

kih3. smalam wa menghabiskan baca entri2 lama lu. tapi x habis smua la. so wa dah kenal lu sikit2. cik nurzulaiha. hehehe. [tarikh lahir wa dah trlupa plak. yg pasti 1991.] hehe.

er, ape wa nak cakap tadi. dah trlupa.

oooh..

semangat lu reply komen wa. hahaha

bagus la fight tu de end. dah macam lagu linkin park plak.

hang li di? cis.

macam mana lu tau wa skip klas menaip???

-li.zue- said...

lu baca?
aisyh.muka wa dah kebilu-biluan laa lelidi.buang current jaa baca.
nway.mekaseh2.hehe

HANG LI DI.
sila kasi recall semula bufday wa.
sebab wa nak tuntut hadiah rumah pangsa sejibik.ferrari sedozen.
HEHEHE

ceyt.mestilah wa reply, dah lu comment.

wa nak lagu yg ada lirik..
fight to d end..yg ada klip video katak terkinja-kinja tu.
*tak tahu apehal.tapi kalo mention katak mesti teringat nama ferodo.=))

wa tahulah.. sebab lu kan blaja menaep kat institut memandu cawangan hang li zue. ahahaha

eyes143.. said...

wehh.. betul tuh.. tmbh2 time bgun lmbt.. msuk je jamban terus mandi skali.. yg kita neh nk tekucir kena la besilat kt ctu..

-li.zue- said...

haaa.tensi gak kan kekadang kalo orang buat camtu.
bukan takat silat anin..
tarian gonjeng pun klua! haha

oranglidi said...

sbabtu wa saja wat2 tak ingat besdey lu. nak beli kete mainan pun xde duit. ish3. hahaha.

[wa mmg suka baca entri2 lama ssuatu blog sbab nk knal btul2. hehe]

-li.zue- said...

cess.dah tahu hasrat tersirat lupenya.

heh, lelidi kan kaya.byk bisnes seantero dunia.. lidi satay.lidi cungkil gigi.. huahuaa

wa pun selalu gak wat aktiviti sebegitu.barulah boleh tahu,salah silah sejarah keturunan sume.hehe

Wanie-san said...

Aku mau duk hostel dgn ko!
Alah...itu sume benda simple..lalala
*ayat belagak*

Sekian..Saya sopan.

fee. said...

haha,setuju weyh!
name je bdk um diorg ni,tp cm hampehh -.-'

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

alau tak reti flush..jgn la bercinta...
bluerkkk....
gua tgh down..
pasal cinta itu fuck off..

-li.zue- said...

wanie-san.

HOHO
jom2.meh kita berhostel berjemaah!

yup.mende simple cm kacang nyangying..
tapi de gak org xley wat kan.

fee.
bukan dak um je.ramai je yg cmni kt mane2..hehe
educated person..tapi...

alvin.
erk.lek bro..chill2! =]
wa pun tak suka cakap pasal bab hati dan perasaan dua tiga purnama ni.

Sign by Danasoft - Get Your Sign