MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Monday, February 8, 2010

periuk nasi jangan kacau.godek-godek jaa boleh!

in da name of Allah da most gracious and da most merciful

Sayang ku mungkir pada kejujuranmu
Menolak segala bahgia dihadapanku
Kasihku mungkir pada kata janjiku
Berlari aku jauh dari cintamu
Ku kesali

-lagu ini disumbangkan khas untuk kambing-kambing prof sahar-


sometimes, i hate sweet talker.
yaa.i mean it.

hate that i love you so.

oit2.bukan semua word boleh guna dengan semua orang.
kecuali dalam situasi tertentu ketika bergurau senda tunggang langgang dan terbalik menonggeng.ahahahaa


--------------------------------------------------------


ini dinding bilik baru wa.HEHE

amacam?

yelaa.wa tahu.tak lawa pun.paling-paling..eric leong tukar kerjaya jual burger bantu pak cik ramley! ngee.tak.tak.poyo jaa tu.wa ngaku.tak lawa!

tak boleh.aisyh.memang tak boleh.jangan durjana sangat.jangan kacau periuk nasi orang.nak kacau,rampas beras dia terus.baru cemerlang.gemilang.terbilang!

haa.takpe.wa bagi chance.kutuk..kutuk..sila!
*pssttt.ustazah wa cakap.kutuk orang dapat dosa.ada berani?? -kening double jerk-keh3x


buruk? ada wa kisah? *heh.dah macam azwan ali pulak.tak kuasa mak. betul ni.wa tak kisah.janji hasil seni buruk sendiri.hoho



ceyt.sengeng punya adik.berani lu conteng link blog wa dalam jamban..? tunggu cuti raya nanti.wa balik rumah.kita main silambam together dekat simpang tiga.


-salam raya cina-
[erk.tolooonnnggg.toooollloooooonng.wa bakal menggila CNY nanti dgn class Art n Basic design]
*wa dah nekad.wa nak pakai baju hujan warna purple masa Malam Emas nanti.*
*wa dah ada twitter,tapi TAK reti guna.-_-"*

12 comments:

eyes143.. said...

cantek kaler itu..

same la ngan anin.. haremm tak reti pakai tweet2 neh..

-li.zue- said...

cantek?
ntah.bile tengok2 balek..
macam pelik.ahaha


btol3.main gasing lagi senang drpd tweeter.

nawal said...

kak, igt en dinding uh wallpaper or sticker, rupenye lukis sendiri!

lawalah! ni boleh lingkup eric leong :p

-li.zue- said...

aah.lukis sendiri..
ketar2 tangan.

eyh.takley2..mak wa pesan..
periuk nasi orang jangan kacau.
kalau nak jugak.amek nasi jaa. AHAHA
*dalam hati.siap siaga kao eric. xD

Ah Fatt said...

kretip ko mengecat
opp... sweet talk plak aku
hha

-li.zue- said...

sebab wa tak mampu nak upah orang cat.

argh.sweet talker.
mencik lu ah fatt!
mencik!


AHAHAHAHA

hans said...

hahaha
aku benci plak entry nih sebab ada lagu hazami
hahahaha
yg lain tu tak der hal
tapi aku xsuka lagu dia
xpasal2 jer kan aku nih?
haha

-li.zue- said...

nak tahu satu mende tak???

wa pun tak suka lagu ni sebenarnya.
sebab tu dedicate untuk KAMBING!
AHAHA
*actually..baru je terdengar lagu ni td.tu yang post. =))

takpe2.lu ada hak nak mencik2.hehe

oranglidi said...

hadui.. teringat plak zaman kerja cat rumah dulu.. memang letih semata-mata nak dapat duit..

-li.zue- said...

hoho wa malam tu.memang cari ammeltz yoko-yoko r,penat! xD

duit memang susah nak dapat.
tapi,wa tak paham kenapa wa stil tak sayang duit.-_-"

GhOsToNe said...

chumelnyew...

-li.zue- said...

apekah..? siapakah? yang manakah??

HEHE

Sign by Danasoft - Get Your Sign