MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Saturday, February 13, 2010

pujangga hati ingin pulang ke ganggang.

in da name of Allah da most gracious and da most merciful.









sepi.entah.sunyi kot. mode mengada-ngada : deactivated.
-layan PERASAaN dengan lagu di atas-

tengahari.

mak telefon.

"nak balik bila..?"
"esok orang ada class."
"raya cina pun ada kelas..?"

petang.

jalan-jalan cari gaduh.


lokasi :
central market.penjara pudu.times square.batu caves.
musuh utama :
keli.peah.beego.farz.fahim.

[si keli tu outing kejap dari penjara pudu sebab nak join kitaorang.kehkehkeh.]

naik lrt.nampak....
DAMAI. urgh.
lepak dekat bus stop. ada bas mahu pergi.. JALAN SEMARAK.
naik monorail.nampak arrow pergi TITIWANGSA.

-_______________________-"


*thnx korang.menggila kejap aku hari ini.last-last, fahim sorang je dapat beli baju.ahaha*

malam.

wa sampai bilik.nampak tilam sab dah berlipat.
itu maknanya sab dah balik.
nak pergi toilet..rasa macam jalan dekat lorong
haji taib entah...
yang pasti.lain daripada biasa.

wa tahu..ramai floormate wa tak ada dalam bilik.
itu pasal jadi macam itu.macam tak ada penghuni

satu konklusi.
wa nak balik rumah.T-T.
kenapa tak boleh balik rumah awal macam yang lain...?? wa nak makan besar jugak.makan dim sum. wa nak jugak rasa saat-saat main mercun.pastu, wa nak tolong mak kemas rumah.

*tapi.wa tak paham jugak.apsal bila time2 camni.wa rajin nak pergi class miss anum tapi orang lain malas? lepak jaa dorang balik rumah awal-awal.argh.wa dah buang tebiat.rajin sangat nak pergi class!*

heyy.heyy.ayaq mata nak mengalir.
jangan.janggaaaannnnn.nanti dah tak macho macam kamen rider.
dah tak gagah macam michelle yeoh.dah tak ensem macam shaheer kapoor.

----------------------------------------------

class art miss anum minggu ni.
busy dengan figure drawing.
lukis.lukis.dan terus melukis.menyesal tak mintak tips melukis dekat uncle wa leonardo da vinci masa datang rumah dia raya hari itu.




-perasaan itu indah,bila ada yang percaya dan cerita segalanya pada kita.makin indah bila,apa yang dia rasa,kita turut rasa.persahabatan itukan indah?-

-buat lu yang bernama lelaki.jangan selalu tegar biarkan perempuan hidup dalam fantasi.tak faham? wa pun tak faham.kahkahkah.-

14 february = no valentine please. =]

5 comments:

sabrina said...

hahaha che zue,

kamu kan rajin.
no ponteng2 again plezz...
nt miss anum rindu x dpt jumpe ko,

-li.zue- said...

aku nak gelak jaa.



AHAHAHAHAHAHHAAA.

hafizmohamad said...

saya xtau valentine tue ap.
xsmbt pun.
baek kan?
hee:)

fee. said...

puteri nice drawing !
eh cepat balik! nnt xdpt mkn besar ko mkn kecik je ;D

hapy holiday ya!

-li.zue- said...

beego.
aku tawlah ko memang baik!! hehe
*kipas..kipas..

fee.
weyt.mana ada...biase2 je kot.
epi oliday!

Sign by Danasoft - Get Your Sign