MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Wednesday, February 17, 2010

say no.yes.no.lempang sekali.menjilat jari.



jam bilik aku,2.30 a.m.how yeah.tak remajalah tido awal-awal.-_________-"
owh tak.jam tu penipu besar.jam hp dah pukul 5.
tak tidur lagi.tak tahu macam mana dapat kuasa.tak ada pulak wa telan pil kuda tadi.*actually, wa tak tahu pun,pil kuda untuk apa. owh..u're so naive! HAHA

wa masih di rumah.malam esok baru balik um.esok pagi ada lecture maths dan chemistry.
lecturer saya.jangan baca blog ni.jangan baca.

heh.bajet.jangan layan.mereka tak kenal kamu,okayy! hahaa

---------------------------

oh,oh. pintu tu, wa dah tutup. kecuali untuk orang yang dah ditakdirkan jadi penjaga kunci.

hidup wa ni bermakna.datang sekali je pulak tu.
bukan boleh dapat selonggok rm3 kat uptown.shopping on9 pun tak ada.
wa tak akan.sekali-kali.tak akan.
sia-siakan.untuk dia.nekad ni weyy.
lebih baik berbakti untuk ibubapa, agama, bangsa dan negara.

ada tipu sikit kot kat dua perenggan atas ni.

-----------------------------

wa nak tulis jugak.walaupun lu tak akan baca.
*lagi wa suka.senyum lebar macam aishwarya rai jumpa hitrik roshan
=]
apsal lu tanya soalan tu? takkanlah wa nak jawab, wa buat macam tu,

"sebab kau!"

sorry.wa waras lagi.wa pun tak pernah fikir nak masukkan Hospital Tg Rambutan dalam destinasi pelancongan.

jadi.sila jangan tanya lagi.wa tak suka bohong.
jangan sampai wa jawab dengan jujur. ahahahahaa.

-wa macam tertarik nak flirt dengan mr nuff.dia single lagi kan? tapi.sayang.wa dah beranak lapan.burbye mr nuff-

Yeah, it’s plain to see
that baby you’re beautiful
And there's nothing wrong with you
It’s me, I’m a freak
but thanks for lovin’ me
Cause you’re doing it perfectly
-whataya want from me,adam lambert-


suka lagu ini tak? tak kira.tak kira.kena suka jugak.*sambil hentak-hentak kaki.6 scala richter kot.


wa repeat balik baca post ini.hailoh.budak-budak baru nak cari erti hidup.macam-macam hal.gaya macam mintak pelempang.hehehe



23 comments:

hafizmohamad said...

haha:)
terbaek.
ap kata gtau jesebab kau!
haha
da.
get a life
away frm him~

Koyuki said...

pintu hati ke?
kunci rapat2!!

hehe..

gua tak pernah buka pintu

nawal said...

akak punyer post mmg lawak ah!! huhu!
suke bace!

-li.zue- said...

beego.
wat.bagitaw?
eyh.no.no.no!
ahahaa

yaa.betul3.idop aku lagi penting!! =]
*thnx for supporting me, bro.

-li.zue- said...

yuki.

lu ada mangga besi berantai tak?
maw pinjam.hehe

bagus.jangan buka pintu tu..tingkap..bumbung..segala bagailah~
biar Allah yang bukakkan untuk kita nanti. =D

nawal.
akak rasa.. comment ko lagi kelakar!! =))

imHepPie said...

eh konpius aku aishwaria rai jumpa hritik roshan senyum lebar ke???dorg ada skandal ke lalala~~

-li.zue- said...

entah.masa wa tengok cerita hindustan masa zaman hingusan dulu..
dorang cam senyum2 je bila jumpa.
dorang BERLAKON je kot!! HAHAHA

*ngamuk kot abishek bachan kalo betul cerita ni. =))

oranglidi said...

apahal wa x paham? rasa nak bertumbuk ni!!!

-li.zue- said...

orang lidi kalo tumbuk.tak sakit!
ngeeeeee.

erk.serius ke lu tak paham?
ada nilai artistik gak entry wa kali ni ek.ahahaa

alaa.kisah jiwa anak puntianak lah lidi.
eyh bukan..kisah jiwa anak remaja..hehe

"..berdebar-debar hatinya..kali pertama bertentang mata...lalalaa~"

mengarut macam gampang!

told la hejauw said...

a'ah.ak same cm yuki..dulu penah buka..skang da kunci rapat2...haha

oranglidi said...

aih.. still gak paham.. ke otak wa buat hal?? cis..

bertentang matA? lu jumpa pakwe ka?

-li.zue- said...

terbaeeklah told lah hejauw!
yup.kunci rapat2,
kalo bley pasang secret code skali.ngeee.

-li.zue- said...

lelidi.

hehehehee pakwe?
tak.skandal je.

tak.tak.tak.

jangan caya.camni sebenarnya..

wa macam dah upgrade protection untuk hati wa.
jangan kasi senang2 jatuh cinta. =p

Moon Death Spell said...

haii.. pos kamu ni macam nasi campur.. macam2 ada.. ehehhe.. mintak2 la lectre kamu bace.. ehhehe jahat tk

-li.zue- said...

ahahahaa.
maybe sebab menulis di bawah pengaruh perut lapar.
sbb tu ada unsur2 nasi campur. xD

buuu.lecture kita tak bacanye.
ngeh3x

Frodo Baggins said...

>>___<<

nekad konci pintu?
keh3x ~ sila lah nekad yer
jgn "naked" sudahhh ... muhahaha

p/s: aish & hrithik kew?
wa ingat si jelita tu ngan org lain
sapa nama wa lupa!

-li.zue- said...

argh.ini yang tak puas hati ni.
apsal plak tak boleh naked??
HAHAHA


psssttt.memang pun dia dgn orang laen.
aish dgn abishek ler.. =]

miNt said...

ak remaja yg tdo awal.

supaya muka kurang kedut dan tampak berseri.



hahahahah..;DD

-li.zue- said...

jap.

jap...jap.


tapikan.apsal orang selalu kata muka wa pun nampak berseri-seri jaa?

huahauaa

tido lambat sangat tidak bagus sebenarnya.
nanti muka naik jerawat! -_-""

miNt said...

klo tido lmbt bukan saja muka naik jerawat.

malah berak pon tak lawas.


hahahahah..;DD

-li.zue- said...

haaa...berak tak lawas eyh??

kena sumbat ubat dalam bontot lah camtu mint.


kahkahkah
=))

oranglidi said...

em. bagus la. protection.

-li.zue- said...

hurm.tulah pasal.
idop zaman sekarang ni mencabar.hehe
kena ada protection.antivirus.blabla..

Sign by Danasoft - Get Your Sign