MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Saturday, May 7, 2011

kehidupan pelajar yang juga merupakan seorang anak di universiti.



in da name of Allah the most gracious and da most merciful





tajuk entry macam nak tulis karangan masa darjah 1. takpelah. back to the old days kan? ada yang nak marah ke?

siang tadi duk ulang tayang video mat ni dua tiga kali.
dah macam gaya iklan Petronas bak ang. flow a bit slow but full with sentimental value.
terasa nak balik rumah, celebrate hari mak esok. =')


dan petang tadi juga tiba-tiba dapat sms dari budak paling kecik kat rumah tu,

"Tolong balik cepat fb xboleh bukak sebab xde certificate apa entah tapi nur rasa kita xde sijil kelulusan"

boleh tak nak guna reason ini untuk balik rumah esok even tinggal lagi 40 jam je lagi sebelum paper last untuk final exam sem ni?

tapi paper law tu haprak pun tak ready lagi. =.='

cess.padahal fb tu kalau adik aku click proceed boleh je bukak kan. kehkeh.

takpelah mak, walaupun along dengan sepenuh jiwa raganya yakin yang mak takkan baca blog along ni, tapi tetap nak wish jugak,

SELAMAT HARI MAK! MAY ALLAH BLESS U :)

terima kasih sebab lahirkan along. jaga sampai dah besar gedabak macam ni and so blahblah.mak sendiri pun tahu kan banyak sangat dah mak buat untuk kitorang adik beradik. kalau nak tulis dekat blog ini alamatnya 100 entry pun tak cukup lagi kan?

Along janji along takkan hantar mak dengan abah pergi rumah orang-orang tua tu macam dalam drama tv swasta tu.


regards,
anak mak yang degil selalu tak dengar cakap,





anyway, ramai yang berebut nak sumbody like matluthfi rite? yes.including me, can't deny.
tapi aku suka comment kawan aku ni, lain dari yang lain.


"as much as others want him as their boyfriend, how i wish my son would be as soleh as him. :)"




DUA TIGA MINGGU SEPANJANG EXAM WEEK NI, BOLEH KATA DUA TIGA KALI SEHARI AKU MAKAN MAGGI. AGAK-AGAK KAN BOLEH BERJAYA DENGAN CEMERLANG LAGI TERBILANG TAK UNTUK SEM NI?

tak percaya boleh tanya kak fyda, kak iffah dan tita. *ye.ini request kak fyda suruh capub nama dia* ;p


heh.bebal betul. tak tahu apa nak jadi. puas hati dapat tulis besar-besar macamtu. duit takde tak tahu hilang ke mana. sob3. haih. BERHENTI merungutlah wei! oh silap arahan. apa yang dilarang selalunya orang akan buat kan? jadi. SILA MERUNGUT BANYAK-BANYAK LAGI WEI!

2 comments:

DuniakuAbstrak said...

dah besar gedabak dah anak makcik ni...tu baru makan megi dah besar gedabak..keh3

-li.zue- said...

hahahahahahahah


sengal!
nampaknya lepas ni aku kena makan taugeh lah ayul baru kurus cekeding plak. ;p

Sign by Danasoft - Get Your Sign