MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Monday, May 16, 2011

kursus membesarkan badan.


in da name of Allah da most gracious and da most merciful


masuk harini. final exam dah seminggu blah meninggalkan gua.
katanya,

"kita jumpa lain kali. kita dah muak tengok muka awak terkial-kial nak menjawab soalan kita."

fuuhhhhhhhhhh .buat mengada pun boleh final exam ni.

hahaa. sila gelak. lawak orang baru habis final. loser habis. i'm sorry!

heh. =.='

okay.senyum balik. tak memasal malam ni stay up. semua gara-gara adik bongsu gua.
haih. siapa kata along tak sayang ko? marah-marah pun tolong jugak kot. haha

that's a compliment fer me. *big clap.kahkahkah*




baca ucapan, cukup sastera tak? ehek.ehek. pangg!

lawa ke tidak? oh ye.sila kata lawa.kalau tak gua lempang laju-laju.

lu langsi. lu mati. ;p


biasalah orang cuti EMPAT BULAN.
yang balut hadiah hari guru, along. yang buat kerja kursus kajian tempatan pun, along jugak.

nasib dapat along yang baik camni :)

takpe.tak kesah pun balut hadiah banyak-banyak. cikgu lu, cikgu gua jugak.

nanti lu bayar jelah, satu hadiah, upah rm2. heheh

kira sendiri lah ye, rm2 x 17.

haha. tak. tak. tipu je tu. ikhlas je balutkan hadiah tu. nak celebrate sama-sama kat sekolah tak dapat, tolong balutkan hadiah dari rumah pun jadilah. rindu nak tengok muka cikgu-cikgu. tee hee

**************************

maka dah alang-alang mengupdate blog, saya dengan ini mengambil kesempatan mengucapkan

SELAMAT HARI GURU

HAPPY TEACHERS DAY

AIDIL MUALLIMIN

행복한 교사의 날

मुबारक शिक्षक दिवस

kepada semua guru-guru . lecturer-lecturer . tutor - tutor

TADIKA KEMAS PULAPOL . TADIKA ISLAM PULAPOL . SK PADANG TEMBAK 2 . SRA PULAPOL . SMKA SHARIFAH RODZIAH . KOLEJ ISLAM SULTAN ALAM SHAH . PUSAT ASASI SAINS UNIVERSITI MALAYA . UNIVERSITI MALAYA .

and also those around me yang tak pernah nak kedekut-kedekut ilmu dan jadi cikgu dalam hidup saya.

mak abah di rumah. datuk nenek di kampung. sedara - mara. kawan-kawan .

TERIMA KASIH!! :)

tanpa anda semua, tiadalah saya yang sebegini rupa pada hari ini.

***********************************

maka dengan ucapan itu tadi, berakhirlah entry kita pada harini.

siapa-siapa ada kerja kosong sekitar KL, nak buat tempah-tempah suruh packing barang macam kat atas ni ke ,boleh offer pada gua. :3

*booooo! pemalas nak cari sendiri.*

kalo tak alamatnya nanti gua jadi macam tajuk entry kali ni.

makantidomakantidomakantidomakantidomakantidomakantidomakantido

dan MEMBESAR!


toodles!





"Sesungguhnya Allah dan seluruh malaikatNya serta seluruh penduduk langit dan bumi, sehingga semut yang ada di dalam liangnya dan ikan yu, semuanya memohon kerahmatan ke atas orang yang mengajarkan kebaikan kepada manusia"

Sabda Rasulullah S.A.W
Hadis Riwayat Al Imam At Tirmizi

11 comments:

DuniakuAbstrak said...

gi cabut rumput, cuci longkang, tanam bunga

sihat sikit buat kerja-kerja keluar peluh

tak pun tunggu orang masuk meminang

haha

Najlaa 'Aqilah said...

lawaaaaaa! :)

-li.zue- said...

ayul.


okay.okay.
aku suka ayat yang last tu.

bila ko nak masuk meminang?

hahah.


najlaa.

simple je.tak lawa mana pun.

nway. terima kasih! heheh :)


selamat hari guru korang!

░♥si lampu neon♥░ said...

cantik giler hadiah +) nak satu le ? hehehe

DuniakuAbstrak said...

perghh..betul ni?? jap aku nak roger mak aku..hahaha

-li.zue- said...

neon.

kalo jd cikgu baru boleh request satu! hahaa

ayul.

bak mai datang. kehkeh ;p

Faery said...

AKU PUN KENA SIAPKAN BUKU SKRAP KT ADEK AKU!

bahahahahha

balut hadiah x kena lagi.
hari guru kena pi extend smpi lps peksa.

-li.zue- said...

kahkahkahkah.



senaseb dowh kita.

apsal kita tak apply jd private tutor untuk adik sendiri je?

susah sangat nk carik kerja. =.='

heaven btol adek-adek kita kan far. haha


nway. aku ada banyak balance pembalut hadiah, nak?

oranglidi said...

wah. kretif tuu. ayat mantap habih.

aku kalu bungkus msti jadi buruk. hahaha.

-li.zue- said...

terima kasih lelidi :)

semua yg baik dtg dari Dia kan.


tp aku mmg terer bab bodek-bodek ni. hahahaa


nak aku bungkuskan ko sekali siap package hantar kat org tersayang? ;p

oranglidi said...

haha.. ko nak bungkus aku? hahaa.

Sign by Danasoft - Get Your Sign