MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Thursday, May 19, 2011

tulus mulus hati gua pasal blogger.


in da name of Allah da most gracious and da most merciful



"future i guess. sbb tu tak letak gambar
gf ke, bt post psal gf ke. say letak, pastu tak kawin, what will be
his future wife reaction if she read that. mestilah terasa gk kan. i
guess girls should think about this too. and yes, laki byk post psal
facts but they didnt just posted the post. they wanna discuss bout it,
solve it, find the solution. peace. :)"

aku suka comment laki ni dkt vlog cik epal.

first time aku bukak blog cik epal pastu tgk vlog dia bhai.
*tiba-tiba datang keinginan.hahah*
congrates! :)

maaflah.aku memang kurang gemar blog-blog perempuan mcm si epal, maria elena, hanis zalikha ke apa semua ni.
reasons? biar aku simpan sendiri.
jealous? kahkahkah.itu kelakar. that's not da reasons. ada je blog perempuan aku suka. for e.g : lumut.

kau bukak blog lumut dan kau bukak blog epal. find the differences. then u let me know. :)

aku je yang tak suka blog cam diorg tu. aku rasa blog diaorang tu menarik je. kalo kauorang suka, aku tak keysah pun. different people different taste kan. sama macammana bila orang kata makan kat Chili's itu best tapi aku tetap kata lepak ramai-ramai dekat kedai nasi lemak seksyen 14 lagi menarik. codo. analogi takda kena mengena. =.='

anway.renung-renungkan lah comment kat atas tu dan selamat beramal. juga selamat berhujung minggu lagi tiga hari akan datang.

"aku suka comment lelaki tu, sebab dia fikir pasal future wife dia. awal-awal dah amek hati bakal isteri."

link blog lumut dan epal kauorang cari sendiri kay.haha
tapi aku tak suruh pun kauorang find the differences.
don't take it as a serious matter. this is just my personal point of view.
lagi baik korang google laman web sami yusuf pastu cari lagu Healing.cari yang original video clip okay.best! :)


tak faham kenapa size font tak boleh nak edit dekat dashboard.




6 comments:

Frodo said...

lumut sebab lumut suka tomok! haha


>>___<<


p/s: sori woi lama x singgah

oranglidi said...

nice2.. kita spendapat la. hahaha. shh.. jgn bgtau cik epal n de geng lak. nanti dia serang kita plak. hahahaa. skali dia wat entri abeh sekutu depa serang ko skali. hehe.

tapi dulu2 cik epal ni rajen datang blog aku. hahahahaha. skang ni bizi ternak lemak dgn artis2 blog kut. hehehe.

-li.zue- said...

hahaha

rasa mcm nak terkentut pun ada bila klik je comment and nampak nama kauorang. ;p

aku sengih sorang-sorang kot.


ferodo.
kau igt buat muka comel camtu aku boleh maafkan sng-sng?
hahaa takdehal lah dude.blog aku tak pakai tagline "singgah selalu" pun,
ko comment kat sini pun dah cukup buat hati aku berbunga-bunga.


kahkahkahkahkahkah.


lelidi.
yes. ada geng! ^^
alaa.gua bukan nk buat war game suro counter attack ke apa. haha
bg chance lah, gua nak aplikasi kebebasan bersuara di sini.;p

psstt.bukan artis. retisss lah.heheh

nway.knp, tak percaya aku boleh bungkus ko mcm hadiah kt bwh tu? ;))








korang dua mmg blogger terbaikk sepanjang zaman.tak rugi kenal korang.
aku dah puji, boleh dpt ice cream tak wei?

DuniakuAbstrak said...

kadang-kadang aku pun kagum dengan komen-komen blogger...bernas dan ada input walaupun pendek je ayatnya..

kesimpulannya..bacalah entry dan komen sekali..keh3

lumut said...

=)...

btol jgn diserang plak makcik ni.
die bg pendapat sndiri je..
dah blog die ye dak frododododo dan lelidi?hehe

btw aku pon baca komen tu kt vlog cik epal tu....

sape nak amik buat vlog?meh try.haha

-li.zue- said...

ayul.

yes.jangan comment membuta tuli.
ikut hati mati. hahah ;p


lumut.

hahaha. terima kasih wo!

kalo aku boleh tulis pasal cik epal kt sini,
dia sendiri or sekutu beliau pun ada je hak nak buat benda yg sama.
cess.bajet epal kenal aku.kehkeh

mut.kau lagi sesuai berlakon iklan tumbuhan perosak lah,suits well dgn nama ;p

Sign by Danasoft - Get Your Sign