MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Tuesday, April 12, 2011

apa yang kita suka tak semesti orang suka.kan?



in da name of Allah da most gracious and da most merciful.


oh ye.gua update blog lagi minggu ni.satu pencapaian hebat! *tepuk bahu sendiri*


tiga benda je pun kali ni,


1. adik beradik diorang memang sengal kan? tapi sejuk perut mak.buat benda baik.tak salah kan? kan? kan? *comel betul diorg ni*

‎"those yang addicted dengan facebook adalah mereka-mereka yang mengalami masalah otak.retarded.sikit-sikit nak online."

-_____________________________________-'

*muka setuju sambil sentap* haha

2. suka baca post ni. ;) <--- klik untuk baca.

.

3. pics ni credit tu classmate gua, semploi. saja letak sini, so that tiap kali bukak blog sendiri, datang keinsafan untuk cepat-cepat hala pointer mouse pergi tanda X dekat penjuru kanan blog.

ye.masa semakin suntuk.selamat study!


tema entry harini : sharing is caring. semua benda gua letak kat sini, gua rembat orang lain punya.alaa.tak salah kan share benda camni,kan? ye.sila jawab kan.kalau tak gua bako!


everything is okay in the end.if it's not okay, then it's not the end-ked's story, Hlovate.

suka lagu Anggun yang Zizan nyanyi ;)

9 comments:

Frodo Baggins said...

aku jamin gambar tu x mampu buat apa2
keh3x

-li.zue- said...

at least boleh buat hiasan ceriakan blog!


hahaha cesss.tak bagi sokongan langsung lah kau ni ferodo.

oranglidi said...

aku stuju dgn pernyataan untuk org addicted dgn fesbuk n kadang2 berblog pun sama. hehehe

-li.zue- said...

hahaha aku pun setuju gak lelidi.
adoii. payah nak berhenti online.
kalau tak main fb, main blog. -.-'



aku rasa we should go back zaman muda2 dulu, main batu seremban dengan ceper je.

-zue-

DuniakuAbstrak said...

Takde benda yang boleh buat aku sentap gila babi lagi ke? cet tak mencabar hati aku langsung..keh3

-li.zue- said...

ko kerja nk menyentap je kan ayul.

meh aku toreh-toreh hati ko.

takpun kita bako ajelaa! hahaha


kita sentap pun sebab benda ni reality kan?

Nurul Natasya Amir said...

hey nice2. Dah follow,follow me back :)

oranglidi said...

btul2.. men konda kondi pun bes. lastik burung dan sebagainya.

-li.zue- said...

natasya.

sorry.tak sempat nak menyinggah lagi ;)


lelidi.
main kenyit-kenyit mata agak-agak menarik tak? haha

Sign by Danasoft - Get Your Sign