MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Saturday, April 2, 2011

harini hari sabtu.ada class rodie.



in da name of Allah da most gracious and da most merciful


dengar lagu Rapuh,
teringat bulan puasa.sebab ni ost cerita apantah tajuk drama time sahur tu.
nur fansuri eyh?

maka teringatlah juga pada mak. mak suka lagu ni.
maka maka teringatlah juga pada bulan puasa. bila ingat puasa, ingat raya.


sedih betul.
maka, memang perlu balik rumah harini. bila balik rumah.maka teringat abah.duit abah akan habis lagi harini.oh tidak.teruk betul.

maka.apa nak jadi?


maaf.saya bukan homesick yaa.saya yakin saya mampu berjauhan dengan keluarga.
sbb tu saya yakin saya boleh kahwin org jauh.hahaa. okay.tipu besau.


p/s.oh memang seronok buat assignment atas meja sambil kaki main golek-golekkan bola basket. ^^



demmit.dah post baru perasan salah update blog.cesss. okay beegay.harapan anda nak lihat saya bersihkan sawang blog tercapai! haha


maka post ini perlulah diedit semula versi blog ini punya entry.



Menarik kan ada class STRUCTURAL ANALYSIS yang boleh bikin kepala pusing pada pagi hari Sabtu yang mulia?

4 comments:

hafizmohamad said...

lol.
tulah banyak sgt blog kan dah slap
haha
bajett:)

aku memang suka org ada kelas hari sabtu
yeay:P

Anonymous said...

hahaha banyak lah sangat kan.
nganjing! ;p


benci kau.tak aman betul class hari sabtu.

-put-

DuniakuAbstrak said...

tampor nak?

Anonymous said...

ayul.

*sengih kerang busuk*




-lizue-

Sign by Danasoft - Get Your Sign