MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Sunday, April 10, 2011

bila umur kita dah 55.



in da name of Allah da most gracious and da most merciful


masalah betul bila blogging bermusim ni.tunggu bulan mengambang baru ada kesedaran nak taip blogger.com. bila dah start comment sitisitusanasini,tiba-tiba datang aura rasa nak menyemak juga update blog sendiri. dang.

takpe.takpe.fine.teruskan usaha murni.ada lagi 5 minit sebelum 8, sebelum start study untuk test law esok hari.tapi sekarang dah pukul 8.03 malam dah pun.so camno? okay.again.takpe.takpe.redeem balik masa pergi toilet 5 minit tadi.anggap bonus untuk diri sendiri, sebab berjaya buat assignment last-last minute siang tadi.

ye rakan-rakan, inilah contoh pelajar cemerlang! esok ada test penting, tapi masih bijak membahagikan masa antara study dan blogging. ye.jangan puji lebih-lebih.susah bila gua dah start membengbongkak.

hmm.update blog bukan apa.saja isi masa lapang di akhir waktu maghrib nak ke isya ni. nak study tak boleh, nanti tak masuk otak. nak fb? lagi tak boleh. kenapa? gua nak mengelak. mengelak apa? tak perlu beritahu kot. korang tahu kan, kita tak boleh bagitahu semua orang everysingle details pasal diri kita, sebab satu hari nanti, tak mustahil apa yang kita bagitahu tu, orang akan guna balik as bullet untuk attack kita. ;)

see, mukadimah panjang nak m****s. nampak sangat gua suka membebel. okay bakal-bakal suami merangkap ayah siapa-siapa nanti. gua bukan calon ibu yang baik, gua bakal jadi bini yang pokpekpokpek tak henti-henti. ohh.mintak jauh.

sebenarnya, point gua kali ni satu je,


pernah tak kita pk, satu hari nanti bila kita dah tua, kita akan menyesal dengan apa yang kita dah buat hari-hari masa muda?





okay.tu je pun.babai!

perut merengek mintak makan.maka perlu turun cafe. huh.nampaknya gua akan start study pukul 10 lah bhai.tapi.gua terasa nak edit balik layout blog ni.semak semacam.jadi akan ambil masa lagi dua jam.start study pukul 12?

makkkkkkk.tengok anak mak ni! tak senunuh perangai!



aku sayang kau.dia dan mereka.sayang sebagai saudara sesama islam.
benarkah? tepuk dada tanya iman.




oh.matlutfi yang baru dah keluar kan? carik sendirilah.takkan semua nk tunggu orang bagi.muehehe



2 comments:

DuniakuAbstrak said...

kalau buat benda salah satu hari nanti memang akan menyesal

#kalau sempat tua sebelum ajal

-li.zue- said...

tulah pasal kan,
buatnya belum sempat bertaubat,
tuhan dah tarik nyawa.



insap.

Sign by Danasoft - Get Your Sign