MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Tuesday, April 14, 2009

BUKAN interview.. cuma CONVERSATION...


kerja-kerja membaik pulih terpaksa ditangguhkan lagi.. kerana arkitek + kontraktornya terpaksa berpaling arah ke kerja-kerja di pelantar minyak.. ngeh3 maka.. sekali lagi kata beliau "asif yaa!" huhu maka.. masih belum ada link2 ke blog lain.. lagu lasykar pelangi belum bergema..nyanyi sendirilah dulu buat masa ni yaa! dan menda undefined di tepi post masih belum diedit!


waa... zulaiha juga harus ke educamp seperti sajeedah.. azam.. dan lain2 yg tidak diingati namanya~ perlu revise.. add math.. physics... chemistry.. kerasaan seperti nak telan kismis sebotol!! supaya kuat daya ingatan... muahaha esok sebelum subuh dah kena bertolak.... untuk kawan-kawan yg nak g interview MARA.. MAATAUFIQWANNAJAH!! sama2 doakan kejayaan yaa~

MyEm0.Com


p/s.. owh.. kenapa bukan interview tapi conversation.. supaya tuan punya blog tidak cuak!! hikhik

3 comments:

nurul_sabrina said...

huhu..
kat uma aku ni ade kismis zue...
sila2 lah makan..
haha..

gud luck la zue..
jgn cuak2..
x kemana la susahnya conversation tu..
huhu..
janji ko percaya kat diri ko dah..
tu yg penting..
=>

ingat.
bace ayat seribu dinar+selawat+alfatihah+alinsyirah.
insyaAllah.
ketenangan milik kamu..
=>

gud luck la sayang..
buat utk our addeen+bgsa+negara+ur famili+urself..
huhu..

sajeedhani. said...

zue sygss.
gud luck ea.
takde ape lahh.
huhu/

lilolurve said...

to sab n jeed~

yaa.... syyyygggg kamu!!
haa.. termasuklah mereka yg turut mendoakan...

kupunya conversation.. udah selesai pun..

sab.. lain kali hantar kismis tue seyh..

Sign by Danasoft - Get Your Sign