MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Wednesday, April 29, 2009

bukan budak sekolah.. tag jeed + fadhli


"abah.. agak-agak kan cuti bulan 6 ni kita balik kampung tak?"
"herm.. time tu silap2 kau dah sambung belajar dah long.."

erk.. rasa cam putus fius jap..
ala-ala cam sleeping beauty pun ada gak!
baru sedar dari mimpi panjang~
aku bukan lagi budak sekolah!!

MyEm0.com

herm.. lepas ni.. no longer school uniform..
aktiviti2 jenayah.... outing.. fly..
aku pernah fly ke? TAK! rasanyalah..
makanan dm.. makan beradap..
program musolla..
kucing kasanova~
hahaa.. yeke tiada lagi??


no more baju batik...

tiada lagi makanan ini di dm.. aku dah tak jadi kometri! huhu

menunggu 1 mei..
untuk buat keputusan terbaik.. holla~
antara pasum dan uia jaa..
dah tu je aku pilih!
dpt utp best gak kan.. jangan berangan zue!

seni bina.. atau sc physical..
tak pun.. ke matrix..
yg pasti .. Allah akan tetapkan yg terbaik..

so.. would like to join the club??
study di Malaysia yg tak kurang hebatnya.. huhu
jealous dgn mereka yg study di oversea~
UK!! tak kira.. just wait and see..
sambung master.. tak pun.. vacation pun jadilah!!
hahaa~

tinggal berapa hari je lagi!!
add math.. physics... chemistry.. jom revise ~ ngeh3


penangan novel2 Hlovate betul2 buat aku sengal..
nak balik sekolah~
lagu kat atas dedicate untuk peminat setia Hlovate..

MyEm0.com



cepat cari... mana kawan-kawan jenayah saya~
terpisahlah lepas ni..
__________________________________________________________

tag cik jeed dan inche afiq fadhli
make a list on what you want on your birthday:

11 august 1991
nak sepuluh yaa?
1. a birthday wishes from my beloved parents 2. keta..keta..keta boleh ke nie?? cam lambat lagi jee.. 3. wish daripada member2.. tak kisahlah either phone call or sms.. mms.. voice msg hahaa~ 4. hadiahler.. BYK2! 5. money..money..money.... 6. camera 7. boleh ke kalau tiba2 dapat abang dan kakak..? ngeh3

sorrylah.. tak cukup sepuluh.. serious!!! aku tak tahu nak mintak apa.. bagi je apa2... aku layan punya~ senang cite.. bg duit!!! kah3..

22 comments:

amiR muJahiD said...

masuk pasum r...
hehe...
sng nak pinjam novel...

aduh,aku ni pn satu...
nnti da smbg blaja,mmg xsmpt da nak novelling ni haa...
ngeh3x...

~cik zue~ said...

~amir..
no hal!! kalau kita masuk sesama..
aku kasi pinjam yaa~

btol3.. mana sempat dah..
lagi2 kalau ko amek hayat..
xpe2.. kasi sempat gak..
jahat btol aku~

Zahra said...

hehe..
sy pun minat hlovate gak;)

~cik zue~ said...

~zahra

hlovate mmg best!! huhu

~Ms. Iva~ said...

jom duk UM.. hehehe..

tere arr ko dpt teka..
wahaha..

tp lagi tere kalo dpt teka lg dua org..
yezza!!!!...

hikhikhik..

.:namakusab.: said...

zue..

bulan 6 ni bapak aku ade kursus kat tganu.
then bile aku tunjuk gaye cam aku xcited nak pegi,bpk aku cakap,

"time tu ko da msuk mrtix da na.."

hua2..
sedey nyer........
yup.
we are no longer school's student.
we are grow up.
going to 18.
sob3..

Afiq Fadhli said...

haha..
bkn bdk skola kn..tp perangai cam bdk tadika..haha
xde la..hehe

xpyh la nk blk kg kat melaka ni..haha
xbosan ke blk melaka..
aku da bosan daa..hahaha

sajeedhani. said...

zue.
jom g vacation same2.
kite g UK yuk,
haha

maizatul. said...

eyy.
11.8 eh ?
cam kawan mai .
hehe ~
hye leo geng .
:))

awe said...

haha..
putus fius??
ni lagi sekor pemint hlovate
hahaha..

~cik zue~ said...

~ms iva aka alia..
hikhik.. aku mmg terer!!
nnt aku jumpe tuk nujum..
kasi teka lagi dua org tue~

~cik zue~ said...

~sab..

18..18.. waa... tidak kusanggka!!
cam gagap2 lagi je nk mention bila
org tanya~

~cik zue~ said...

~afiq

buhsan2.. lagi2 sbb ade ko..
hehe memaen jaa!!

tgklah nnt cmne.. ntah2 tak dpt upu..
kena gak g matrix beb..

~cik zue~ said...

~jeed

duitnya jeed?? hakhak...

~cik zue~ said...

~mai..

yeah2.. berbanggalah kite..
join da club.. awek2 leo~

~cik zue~ said...

~awe

aku mana ade ekor.. hahaa~
ngee~ sudah terang lagi bersuluh dgn lampu kalimantang gergasi..
aku peminat hlovate~

sajeedhani. said...

bile mase kite snap pic tu?
x igt la
huhu

~cik zue~ said...

masa kat kelate kak..
yg bus terbalek tue!!
hahaa~

LOO (o_o) said...

eh zue..ketenangn tu dah hilang.susah nak jumpa. wahan tu cintakan dunia dan takut mati. virus paling bahaya. aah,insyaAllah 1-3 mei nih..jomla zue :)

apa emel zue?

~cik zue~ said...

owh.. syukran yaa kakakku syyg~
barulah paham amende wahan tue..
lemah btol~

syara said...

giler ahh zue.ang memang betoi2 besedia nk masuk u nehh..
tapernah jmpe student cm ko..hak3..
siap revise agi

~cik zue~ said...

hahahaa.. syara..
ko caya ke ngn aku??
tapi beb.. bila buka buku..
rasa cm tak pernah blaja apa2!
naya~

Sign by Danasoft - Get Your Sign