MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Wednesday, March 16, 2011

rambut sama hitam, tapi hati blogger lain-lain.


in da name of Allah da most gracious and da most merciful



aku suka gambar ni.diorang ni sekali pandang tak ubah macam pelakon filem Cuci versi perempuan. haha
ada banyak cerita nak share wo.


*to be continued on next entry*


------------------------------------------------------




okay.kali ni macam confirmlah.

dah tak ragu-ragu.



















memang lelaki lagi pandai tulis entry kat blog eh?
senang cerita.blog lelaki selalunya lagi best. *oh.serius.ini memang compliment habisan.ikhlas dari hati plak tu.takde sugar daddy bayar ye suruh aku tulis entry macamni.*


wahai kaum adam jangan nak mengembang sangat kena puji macam ni.
karang tak memasal meletop, makin pupus kaum adam kat dunia ni, habistu orang macam aku ni nak kahwin dengan siapa haa? *mumbling* alaa.bebel kan tanda sayang.kan? kan? HAHA



bukan blog perempuan tak best.tapi kalau dah aci semedang duk tayang muka zoom in petala kelapan sampai 500% tapi tulis entry dua tiga patah kata je, tak ada moral valuenya tak boleh jugak yek?




no worries bloggeriah.*oh.muannas untuk blogger perempuan.haha rosak bahasa arab*
ramai je blogger perempuan yang coolio.just tak tunjuk taring je plus takde follower sampai 17 ribu ke apa.haha kejinya aku.
bloggeriah kejar follower? heh.pergi main jauh-jauh sikit.


apa jadah aku mencarut macam ni tak tido-tido lagi padahal ada lecture esok pagi. sigh.
please. give me a normal student life! gua penat hidup tak tentu hala macam ni.

8 comments:

DuniakuAbstrak said...

bLogger perempuan ramai je yang best tapi pesen maLas update bLog.contohnya macam bLogger Ang Lijue tu......

keh3

Anonymous said...

heh.takat macam ang lijue tu picisan je kot.
entry dia hubuk pun taraa~ hahaha


ceyt.byklah ko ayul! sekeh laju2. ;p


-lizue-

Frodo Baggins said...

>>____<<

kalau meletoooppp
siapa yg merana??
lu jugak

kah3x

-li.zue- said...

ferodo!! ;)

ya.gua lah sapa lagi.takkan mak mertua jiran sebelah rumah gua pulak.diorang takde kena mengena hidup dan mati *muka pasrah*


hahahah

hafizmohamad said...

aku nak bangga boleh tak?
walaupun aku gay
kan?
hahahah:D

Anonymous said...

beegay.


dalam banyak2 orang.ko lah yg palik layak sebenarnya.
dan entry ni mmg tribute utk ko pun!



bahahaha ;)

-puthang-

oranglidi said...

tu mungkin perasaan seorang bloger pmpuan.. tapi kalu mcm laki2, mybe depa rasa pmpuan lagi baguih menulih. haha..

tapi ramai chef lelaki yang terkenal sebenarnya. (xda kaitan kan)

Anonymous said...

heyy lelidi! ;)


hahaha maybe kita boleh consider factor yg selalunya kita akan attract pd berlainan jantina.


uiii.tu namanya mmg bangga dgn lelaki! hahah

tp mmg pun.cm lg ramai laki yg taw masak skrg ni compare tu prmpuan.
-.-'


-lizue-

Sign by Danasoft - Get Your Sign