MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Friday, March 25, 2011

ahah.jumpa Obama bhai ;) -updated-



gua pun tak pasti lagi kesahihannya.
tapi tak salah kan bagi support pada anak watan sendiri?






amacam?

Proud to be malaysian fella. ;)



*hahahaha. rasa nak gelak guling-guling tengok muka sendiri jadi macamtu. busuk betul. berangan mat jenin tak sudah.ni sume sebab syara start dulu post kat fb.terima kasih sbb dedahkan gua dengan benda-alah ni.*


Sekali sekala bagi motivation untuk diri sendiri, tak salah kan?
TAIIIKKKKKKKK! hahah

PEMBETULAN : Sekali sekala menggila lepas tekanan tak salah kan?

p/s. quiz : cari perkataan tak salah yang tersembunyi. -.-'

4 comments:

hafizmohamad said...

link tak leh bukak
lol

Anonymous said...

alaaa.nasib ko bgtaw.

kecewa betul aku.hahah thnx!


-put-

DuniakuAbstrak said...

link takleh bukak!!..kami mahu hak kami!! hahaha

Anonymous said...

laaa yeke. sorrylah.
wee.aku pun xpaham.
aku dah letak link btol dah tu wei.
mintak sorry! ;)

Sign by Danasoft - Get Your Sign