MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Tuesday, May 18, 2010

gelombang kedua.sila percaya!

in the name of Allah the most gracious and the most merciful.


AWAS!


Gelombang kedua virus Malasuenza!


Orang ramai diminta berjaga-jaga dan mengambil langkah keselamatan dengan berjumpa doktor pakar dan meminta bekalan vitamin M.


bye!



"role number 1 in behavioral science is to never assume!"


-sumpah malas nk update blog.idea ada tapi,tak tertaip.setakat update dalam medulla oblongata je.hahaa.codo! sab, ko punya tag aku postpone eyh-

-result dah keluar..result dah keluar..result dah keluar!!!*with echoing effects* tapi course aku punya belum lagi.kena tunggu abang posmen.jadi aku rasa aku patut menetap dalam mailbox tu buat sementara waktu ni.-

-siapa tolong doakan untuk result aku, nanti aku cakap i love you! -


penternak lemak masa kini,



apa2 hal.jumpa di fb.fs dan blog satu lagi =D
sorry,blogwalking pun dah jarang.

8 comments:

sekut tawar said...

=)

-li.zue- said...

haa.kan dah manis sikit bila senyum macam tu! =]

sabrina said...

u..postpone?
xpe la..janji u jawap jugak nanti..
:)

Berd said...

kau minum air kelapa je. hilang la virus tu.

-li.zue- said...

sabun,

alalala tomei,
nnt aku jawab.siap letak pic ko! haha.


berd,
kelapa muda ke tua?
ceyt.ko igt ni demam apa.kehkeh.

hBz said...

gini boleh keluar jalan2 la..enjoy!

owh. hi siti~

-li.zue- said...

hahaa.
memang boleh.dah terlebih keluar dah ni.


owhhh.hi!! *dgn gaya Dato Siti*

jane said...

olla hang li zue


tido je dr minum air kelapa
















































malasnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nak hapdet gak;(

Sign by Danasoft - Get Your Sign