MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Tuesday, May 12, 2009

lalalaa~ muslimat ex-ki...

::in da name of Allah da most gracious and da most merciful::

malas mangai nak update blog...
plus, avoid from being internet addicted..
ceyy.. cam lawak je! karut~ MyEm0.Com
dan blogger.com ni asyik wat hal... geram2..


tulis ringkas2 jelah..

1. lupa nak bagitahu.. lagu kat atas ni ada kat dalam novel tunas gak! kopitiam~ apa itu novel tunas?? hanya kipas-susah-nak-mati Hlovate je yg tahu.. hehe

2. mereka yg pergi matrix.. telah selamat sampai ke destinasi.. cepat betul~

3. list JPA dah keluar.. haa.. anda yg sedang baca!! salah seorang insan bertuah?? kantoi~ tahniah.. bangga2.. owh.. nak tahu list siapa yg dapat.. sila menyusur ke blog che paan.. arip.. atau web batch..

4. list MARA.. on da way.. so guys, keep praying!

5. aku?? menghitung hari nak ke UM.. hahaaa~ trust me.. borang2 aku.. dah complete sejak hari Jumaat yg lepas.. tolong boleh?? doakan aku dan sab dapat satu bilik.. muahahaha~ tq2!

6. muslimat ex-ki.. ops.. yang tinggal area KL dan selangor sahaja.. maaf kpd yg lain2! hehe nak join projek baik punya..? contact aku dan jeed.. hikhik

7. sedihlah!! lepas ni semua study jauh2.. sob3 macam tak percaya jaa..
MyEm0.Com
mata.. bernanah~

8. siapa nak ambil master kat UK dgn aku?? sila isi borang.. wakakaa~

p/s : cik SAJEEDAH.. cik ALIA.. cik NIK NADYA.. ngeh3.. perasan tak?? aku tak wat tag korg lagi.. nnt aku nyanyi lagu "maafkan kami" mcm dlm pendekar bujang lapok eyh? inche FADHLI dan cik NAZIERAH.. syukran yaa bg award.. maaf! lama dah korg bagi..belum tayang lagi~ hehe

14 comments:

.:namakusab.: said...

lol.
jumat lepas da complete?
gile laju.
haha..
aku ni je kantoi ngn doc tu abah ak yg uruskan sume.
haha..

ye..mari kawan2 doakan aku dpt satu bilik ngn zue.
amin..

~Ms. Iva~ said...

xpe2..
x wat pown x pe tag tue..
well congratz utk ko..

bkn ke ko dpt jpa ke?..
asal x pergi??..

huhu.. all da best..
aku x nak doakan ko satu blk ngan sab..biar ko "mandi" sorang2 nnt..
wahahaha..

kk.. aku doakan..nnt nangis plak.
ammeeenn..

take care..
all da best.. keep in touch k..

Saifullah [SwordOfAllah] said...

projek ape?
ak nk join buleh????
hahhahahha..~~~~~

sajeedhani. said...

haha.
epul?
ko nak join?

cane zue?
hahaha.
sengal.

~cik zue~ said...

~ sab = anak pak cik shaari = anak abah! hehehe

haruslah siapkan awal..
tak sabar dah ni.. kah33

yeay2.. sesame doa!

~cik zue~ said...

~alia syygg..
mana boleh tak wat tag ko..
nnt aku bereskn jugak!!

terima kasih sbb doakan..
makin syygg kt ko!!

aku?? jpa??? karut2~ hahaa...

~cik zue~ said...

~epul..

eyh.. BOLEH2!! anda dialu2kan..

anda muslimat kisas gak kan??? kan2..??

kalo rasa cm nk jd alien.. no hal!!
hihi

~cik zue~ said...

~jeed..
kita "bagi" je dy join!!!
kan kita ni spesies baek hati.. muahahaa~

awe said...

bile2?
kalo aku free..nak join gaks

syara said...

kl..
aku dok kl zue..plis plis..

kampung lendu..

ko kena gak ajak aku weyh!x kire!
*ugutan*

nadiahfatihah said...

wey..nk join!
eceh,,name aku ade..hahah!
go la zue!

~cik zue~ said...

awe..
ko mmg FREE kan?? gagaaa~
kena bayar ke..??

~cik zue~ said...

~syara wello...
KAMPUNG LENDU.. yeay2!!
= kl! kah33

nnt aku ajakler ko.. bila dh blek melaka~

~MauiZah HasAnah~ said...

ak j0in!~hee...wlupn last mnit ni..hee =P

Sign by Danasoft - Get Your Sign