MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Saturday, May 23, 2009

kau pergi jua~ sob3 aku fly!!

::in da name of Allah da most gracious and da most merciful::

"kau pergi jua...

setelah cintaku kini membara..
"

lagu ini dinyanyikan khas oleh cik pc kepada cik zue..
ceyy.. mentang2 aku nak angkat kaki isnin ni!!


so.. this gonna be my last post..sebelum fly...yup.. repitisi~
FLY!!

::fly ke Pasum::
yg jaraknya hanyalah 15 minit dari rumah dgn menaiki putra LRT.

maka.. SILA LAWAT aku dan sab di sana..

lelagi for those yg kat CFS pj.. 5 minit je kan naik bas?? yg lain2..kanak-kanak riang di nilai.banting.kuala nerang.. naiklah KTM.. rapid kl ke.. monorail ke~ korg nak berenang pun.. taraa hal!! kalau korg belayar .. lagi aku suka! yg g oversea.. tiap kali balik Malaysia.. WAJIB dtg lawat aku.. bawak makanan ke.. hadiah ke.. duit ke.. janji aku tak mati kebuhsanan~

okayyy.burbye. kalau dapat internet kat sana.. aku kasi update lah blog ni yaa~ tapi.. cam malas jaa!! heheee.. tak pun.. tunggu gue balik rumah next week.. ollaaa!!!
MyEm0.Com

::ilal liqa::

to sajeedah..kite sesama fly!! just lain destinasi..wakaka

10 comments:

amiR muJahiD said...

huhu...
ader kuala nerang kat post nih...
waa...
terharu2...
haha...

selamat berjuang kembali zue!!!
sonoknye leh masuk pasum...
jeles2...
15 minit je ek??
dkat jer...
k,gudluck n all da best to you...
kim salam kat sab yg da x update blog lpas kucing dia mati...
huhu...

uar_nee said...

lor zue..
just 15 minute..
tak nangis la ko
boley balek umah
hahaha
dun worry maa
u can do it
walaupun otak da 5 bulan tak polishh
sama la kita
wish u luck
wajib gi antar aku taw..
gi KLIA..
aku tunggu ko..

~cik zue~ said...

~amir
haruslah ada kuala nerang..
aku tak lupe kawan2 aku!! hehee
just dak2 len.. tak taw dorg g mana...

nak jelez amende ngn aku inche amir oi..
ko tu lagilah.. under tajaan MARA!!

sab layan emosi kot~~~~~
muahahaa... nnt aku sampaikan k!!

chaiyok2 amir!!
study kasi dpt 4.0..

~cik zue~ said...

~cik waniey..
aku tak nangis kot..
yelaa dekat ngn uma!!!

TAPI nk NANGIS.. sebab..
kawan aku sorg ni dh nak fly~~~~
huwaaaaa....

insyaAllah.. aku try my best..
usaha sedaya upaya.. chewaah!!
ntuk antar korg k...

awe said...

aku nak nnagis gak weh
tgk sume org dah nak masuk u
aku masih di rumah~~

pasrah aje

~cik zue~ said...

olla.. camtu plak awe??
xpe2.. nnt ko masuk gak..
ceyy, ko gaya cm tak dapt g mana2 jaa!!
padahal dpt JPA.. hehe

nnt ko fly.. aku nanges gak~

sajeedhani. said...

sedihhh.
fly awayyyy.
hahahaha.
jgn lupe sms aku zue!
hahah

~cik zue~ said...

yaa.. begitu sdeyyy sekali!!
sob3..

orait babe~
sms.. mms.. video.. voice sms..
sume aku pulun nnt!!

muahahaaa~

.:namakusab.: said...

haha..
tak boleh blah amir.

"kim salam kat sab yg da x update blog lpas kucing dia mati..."

aku bukan tak mau update,takde masa je.huhu..sekarang dah ade post baru dah.
sila jenguk.

zue zue n zue.

jumple la kite kat sane.
ak x sabar beb nak ronda kl.
haha..
niat dah lain lak.

~cik zue~ said...

hahaaa..

sab..sab.. and sab..

nanti aku bawak ko g jalan2 yaa!!

>>> g uma aku.. jd pah bedah yo!!

Sign by Danasoft - Get Your Sign