MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Friday, January 21, 2011

jom berbroga? transport disediakan.



ohhh naik broga pun boleh jadi bahaya ek sekarang ni.

better naik Bukit Cinta jelaa macam tu.

Bukit Cinta kat mana?

haha.google sendirilah! takkan semua benda nak suruh orang suap je? sampai bila nak maju?



see.aku dah berubah since balik camp ala-ala BTN tu.;)



BTN.BIROTATANEGARA.KEM PEMIKIRAN KREATIF.BTN.BIROTATANEGARA.MODUL KEM BTN.BUKIT CINTA.BIROTATANEGARA.BTN.KEM PEMIKIRAN KREATIF.BUKIT CINTA.


muehehehehe.padan muka siapa yang google pasal benda ni mesti jumpa post mencarutgarut aku. *muka tak bersalah*

oh maaflah.aku memang tak betul sket semenjak boyfren aku dibawa lari dua tiga harini.

payyaaahhhhhhh wo hidup tak ada laptop!! grr.

5 comments:

neesa said...

pi je lah broga tuhhh...
but jgn pg time sesak..mean oliday
cume kena ati2 sikit ade gaung kiri kanan at first but then dah okey
best kalo cuace ok..sunrise pun cun

Anonymous said...

ohh.okay2.
tengs fer da advice.
tulah,dah dua kali terlepas nk pg.kecewa. -.-'

-lizue-

DuniakuAbstrak said...

gi weekend mmg sesak la

fairuz_yuz said...

pewh!
lamanyer x update blog!

xper2...nnt kiter gie broga yer...cian kt adk gengster nih~~

-li.zue- said...

ayul.

masalahnya gua tak pernah pg lagi lah. sob3 asyik terlepas chance je!


yeay. akak naqibah dh dtg.membantu kami dlm kesusahan.wonderpet~ haha

baekkkkkkk!

Sign by Danasoft - Get Your Sign