MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Saturday, June 19, 2010

korang rasa korang tahu apa yang aku nak tahu?

in da name of Allah the most gracious and da most merciful

bila cinta ini,
tak lagi bermakna,
yang kurasa kini,
hanyalah nestapa,
meninggalkan cinta..masa lalu.

"bapak aku cakap, lelaki sejati adalah lelaki yang mempertahankan cinta dia."
"tapi bapak aku cakap,tak payah dengar cakap bapak kau."
argh.sudah.aku ingatkan makhluk mana yang main bisik2 sebelah telinga aku.boleh collapse jantung wa cakap lu.
perlahan2, aku pusing kanan.tawakal jelaa.mana taw panggung tu berhantu.maw aku call The Seekers time tu jugak.
last2.rupanya si Lanun Dayah..isk.isk.isk.


HA HA HA.

termasuk rabu minggu lepas, dah dua kali aku pergi tengok LBS. cuma beza latitude and longitude pawagam je.1st kat klcc with Farz+Ipah,and last week kat OU with Farell+Dayah+adeq aku yg kenit itu.

serius aku suka cerita tu.argh.tak kisahlah kau orang nak play tikam-tikam tounge dgn aku ke, ala2 macam Pahlawan pedang Dinasti Chou dulu pun,aku tetap kata cerita tu best!

cerita tu best, sebab tajuk dia! *apa kejadah kau zue? hahaa*
sesetan manakah Kasha? itu yang aku nak tahu.dahlah tak menyempat nak baca novel tu.
tapi.pergi tengok dua kali pun.tak meleleh lagi oi.cerita ni lebih susah nak nangis compare dengan Oprah Winfrey punya show.heheh.

okay.dah sampai part tuntas.aku rasa Farid Kamil sangat untung.
tak payah shake hand dengan Tok Kadi pun, boleh main aci redah peluk anak orang.
paling2 kurang pun 3 kali kot.
heh.tapi Farid bukan rugi apa pun.sikit pun value dia tak susut.kan? kan?
aset dia tak terjejas pun.hoho.

dan sekarang.aku rasa tertanya-tanya,
kenapa pengarah..penerbit..pelakon..semualah yang sekutu sekufu sewaktu seclan secrew dengan mereka,
sibuk-sibuk nak buat aksi tu, sedangkan bukan ada award pelakon pemeluk terbaik or filem paling banyak aksi peluk memeluk of the year pun kat Malaysia ni kan.

dah2.aku pklah sendiri!! hahaa. diri sendiri pun jalan senget lagi nak ajar orang berlari pulak kan.

bye!


selalu.. tak semestinya betul.
banyak.. tak semestinya lebih.





hahaa.apsal? lagu tak habis eyh? padan muka! >.<>
penchenta agung Filem Buatan Tempatan,


tag sab,husna,jim,shaza.farz.aku simpan dulu! hehe sorry guys.korang punya tag belum jadi pekasam lagi pun.xD

BEB-UKUR BINAAN-
11-KOLEJ KEDIAMAN KESEBELAS (UNGKU AZIZ)-UNIVERSITY MALAYA-

*bahahaaa.keji je.biar dorang google menda ni.untung2 aku dapat jumpa coursemate baru ke.wakakaa.*


13 comments:

eyes143.. said...

anin suka gila cita neh..

a'ah laa.. farid kamil neh kira untung ooo.. dpt pelok2 weh.... skrg neh nk plok2 pn kena tgok kiri kanan.. dia plak pakat redah je hug2 bagai neh..

-li.zue- said...

taw xpe.
siap boleh bagi biigggg huuggggg lagi tu! hahaa/

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

bapak kau o.k tak??

nge~~nge~~

Frodo Baggins said...

li.zue

lu sihat?
wa dgr farid kamil gay
wakakakakakaka

nasikputeh said...

hahaha..
konpiusss..

-li.zue- said...

alvin,
bapak i sehat2 ajaa.
alhamdulillah.

yg bwk klua statement jiwengs2 tu bukan abah aku taw.heheh.

ferodo.

wa sehat je.dh mcm Maria Ozawa plak skrg ni.hahaa.
owhh.naseb baek aku lg minat Faridah
drpd Farid tu.
opss! >.<

nasi,
haaa.ni mesti case lupa nak makan nasi harini kan?? kan?
kehkeh.

Frodo Baggins said...

lagu seblah ni pebret wa ...


>>___<<

-li.zue- said...

owh samalah weyh.
lagu tu pun minat kat wa gak!
muahaha. xD

lagu opick memang best!

ARC™ said...

LBS ni cte chenta ah?
nak lawan rwilight kot haha not my thing

-li.zue- said...

tapi bro,
skrip lbs ni dah ada lg berzaman kot drpd twillight.
wuuu.20 tahun tu!

twillight lain cer.
aku pun tak minat. hoho

DuniakuAbstrak said...

ke ko jeles Farid kamil tak peluk ko? haha

nurayunni said...

haha..
yg jelas legenda budk setan mmg bes..

-li.zue- said...

ayulll.

macam mana ko boleh tahu gelodak di hati ni?

huh.benci sama lu!!! ahahaa.

ayunni.
haaa.ni bley kasi buat pertubuhan blogger minat LBS! =))

Sign by Danasoft - Get Your Sign