MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Monday, August 1, 2011

salam terakhir :)


in da name of Allah da most gracious and da most merciful



bulan puasa macam ni. playlist mp3 kena customize balik.
muse. linkin park. jesse mccartney dan seangkatan semua kena kick out. hahahaha
replace dengan lagu untuk bulan puasa plus His love letters :D

siapa-siapa yang nak list lagu best untuk bulan ni boleh klik link
salam ramadhan . salam bakal aidilfitri. salam bakal kemerdekaan. salam terakhir

mohon ampun salah silap . tak tahu lagi bila blog ni nak diupdate
maybe 7 hari lagi . maybe 7 minggu lagi . maybe 7 bulan lagi . maybe jugak 7 tahun lagi ;p

till then. Assalamualaikum w.b.t and toodles!


5 comments:

DuniakuAbstrak said...

ooo bulan puasa je ke? hmmm?? hm???

Anonymous said...

hmmmm. no comment!



hahah terok kan aku? -.-'

kalau boleh dikekalkan sampai lepas Ramadhan lebih baik :)
yg Love Letters tu, sebaiknya sentiasa ada dlm hp.

nway. babai ayull. babai.
selamat hari raya! ampun salah silap.

-lizue-

Izzah Haneefa said...

salam ramadhan:)

-li.zue- said...

salam ramadhan izzah! moga sama2 mendapat barakah :D

jgn ponteng-ponteng puasa. hehe

Alia Ramley said...

alamak. aku x kick out pun. still ngan glee songs.. haha..

Sign by Danasoft - Get Your Sign