MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Wednesday, October 21, 2009

rasa nak nangih. -_-"

in da name of Allah da most gracious and da most merciful

when i'm writing this post..
it juz a few hours left before my microeconomics test!

urghhhhhhh.damn!
ape nak jawab??

aku dah penat terpekik terlolong...
even kat abg bangla yg tgh kat construction site tu pon..
aku dh jerit kat die.
"abg bangla....jom kawen lari!!"

tolonglah......nyesal giler ni!
rase nk nangis.....

adeq ipar aku punye idea...
jom upah someone langgar kite!
so..bley postpone amek exam.
cm bley pakai je idea tu!!
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

ya Allah.permudahkanlah urusan kami pd hari ini.

-heh.ni bukan takat butterflies dlm perot aku.anak gajah.beruang.dinasour.sume ade!

6 comments:

farzanaf said...

hee.aku pn nk nangih~

-li.zue- said...

awat tak habaq awai2?
bley kita wat cartel dok teriak ramai2 kat exam hall td!
ahahaaa

.panda.boncet. said...

ptot la kaw saket perot.anak gajah pon ada dlm tu eh

aku said...

nenek gajah pon aku angkut td.
dah dorg cakap nk tumpang.
takkan ak nk menolak! =)

Faery said...

"...doa tu wireless. Anytime,anywhere.Plus, coverage dia luas.Kat mana-mana pun signal bar..penuh lima! "

ko semayang hajat lom?
ke ko +ve?

-li.zue- said...

ngeng~
kao suka kantoikan aku kan????

Sign by Danasoft - Get Your Sign