MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Sunday, August 30, 2009

saya pergi lecture..naik kibas!

in da name of Allah da most gracious and da most merciful

heh.kembali normal! erk.almost kot. XD thnx for those yg concern. luv u! ahha.berakhir sudah emo week yang berlangsung dengan jayanya.ngeng~

hari ini.ada class drafting.start sebelum subuh till masa untuk berbuka.ceyt.hyperbola. di kala rakyat jelata pusat asasi sains yang lain sedang berbahagia diulit nitemare.kami budak alam bina mempoyo-poyokan diri siapkan project.aisyh.terer betul kami.kerana akhirnya project2 tu selalunya tak siap pun.action kame je lebih.

masa lecture drafting.kami berimaginasi.eyh.bukan berairliurbasi.

pergi lecture naik tunggangan?? kibas..

"heyh iqa.mana ko parking tunggangan ko?"

"eyh.ada kat atas tu.."

"tak boleh parking kat kolej 12."

"nanti kena clamp..hahahaaa"

"ala.kalo kena clamp dia boleh angkat kaki dia camtu jaa."

"macammana kalau nak tampal sticker kebenaran bwk transport..?"

"tepek je kat buntut dia!"

"heh.nanti semua orang bawak mcm2.kuda..n etc."

"eyh.ko bwk kunci tak?"

"dari jarak berapa meter boleh kunci..?"

"owh.yg ni berkilo2 meter."

"kalo hujan..ada wiper tak..?"

"takde2.sangkut payung pasum je kat sebelah"

heh.payung pasum yg giler besar tu.dah ler warna maroon. lawak2.

zul.."eyh.kibas tu macammana?"

sahaq.. "....yg bwk nabi naik atas masa....blablabla.."

zue.."woit.itu bura'! kihkihkih"

sahaq.. "alamak.salah tunggangan."

si ilah naim dah ketawa melalak2.merah2 mata.

cerita bersambung..pintu suka hati drpd poket jimon a.k.a jimah..naek helikopta.eyh ntah ape nama ntah alat doraemon tu.torchlight pembesar.blablablabla...

and da rest is history.

inilah padahnya bila otak kami sudah senget-benget.kelas start pukul 10 pagi.tapi start tido pukul 7.macammana tu..??

2 comments:

sajeed. said...

hahaha.
gile betoll.
anganangan. lalala~

~cik zue~ said...

heh.
bayangkan kalo jd kenyataan.
ko nak naek ape jeed?
aku belikan ko keldai r..
wakakakakaa~

Sign by Danasoft - Get Your Sign