MENULIS UNTUK KEPUASAN DIRI, TAPI KADANGKALA HIDUP TERASA LEBIH INDAH BILA DAPAT MEMBAHAGIAKAN YANG LAIN.

Monday, February 21, 2011

hati bunga-bunga, muka mintak pelempang.


in da name of Allah da most gracious and da most merciful"Jangan korang ingat seksi tu lawa. Jangan korang ingat kalau bagi perempuan seksi yang boleh pegang tarik bawak ke hulu ke hilir, aku tak tolak. Aku tak suka." Keruh wajah Ked tika itu. Namun tone suaranya tenang penuh diplomasi. "Korang punya mindset aku respect, so please treat mindset aku dengan cara yang sama. Relationship bagi aku ada satu ending je. Marriage. Aku tak nak bawak awek lawa seksi ke hulu ke hilir buat teman sosial macam dah kawin, lepas tu nak kawin nanti cari lain pulak. Aku nak wife aku nanti yang tak pernah disentuh dipandang lelaki selain dari apa yang patut. Dan aku tak rasa patut untuk aku buat macam tu pada mana-mana perempuan yang bakal jadi isteri orang jugak satu hari nanti."

Ked, Ked's story by Hlovate.

entahlah.aku pun tak ingat ni quote ni dlm Ked's story atau Versus. hmm.tak kesahlah. janji hlovate bai! *for those yg tak tahu apa-apa boleh bukak link ni, hoi hoi hoi.*
haisyh.bertuah badan kalo dapat future husband macamni.memang gua buat sujud syukur terus. :'3

mak, carikan Along calon suami macam Ked boleh? *muka mintak pelempang*

baru noticed, entry gua banyak betul pasal kawen-kawen ni.*sengih nampak gigi kapak*
gila.gua tak sangap lagi nak kawen lewww! haha.blushing letteewww! codo.serius sikit boleh tak? umur dah lanjut tapi perangai macam kanak-kanak Tadika Kemas. hukaloh.

hmm.facts baru discover 5 minutes yang lalu.tiap kali hati gundah-gulana, mesti ada kaitan dengan kaum Adam punya.tak boleh ke Hawa hidup tanpa Adam?
jangan tanya gua.gua sendiri pending tahap petala kelapan sekarang ni.tepuk dada, tanya hati bai. *kening-kening*

ohhhh.bunyinya macam loser betul kan? -.-' TAK SUKA.

Sign by Danasoft - Get Your Sign